Milicon milieu en energie is opgericht door Mat Schatorjé en is gevestigd in Deurne Nederland. Milicon is een gecertificeerd en onafhankelijk adviesbureau dat de beste oplossingen voor uw energievraagstukken wil bereiken. Ons uitgangspunt is en blijft uw belang op de korte én lange termijn. Milicon is kennispartner bij integrale projecten, waarbij samenwerking tussen verschillende disciplines een belangrijke rol speelt.

Missie

Uw bedrijf of organisatie wordt door Milicon ondersteund naar een gewenste duurzame ontwikkeling (planet- profit). Deze ontwikkeling vindt plaats door het benutten van de mogelijkheden binnen uw bedrijf, organisatie of project en met de actuele technologie die beschikbaar is. Ons doel is om strategische bedrijfsplannen en/of technologiekeuzen te ontwikkelen die de milieuprestatie van uw bedrijf continue verbeteren. Wij maken de vertaalslag van ideeën naar concrete plannen die op een duidelijke, heldere en open manier gecommuniceerd worden zodat draagvlak ontstaat voor verbetering.

‘Practice what you preach’

Milicon kiest in haar procesvoering voor duurzame inkoop van producten (papier, energie) en diensten (reizen met openbaar vervoer). Milicon is gevestigd in een kantoorpand waarvoor het energielabel A is vastgesteld in 2008. Medewerkers van Milicon streven ook in hun persoonlijk leven naar een bewuste en duurzame levensstijl door milieubewuste keuzen voor producten en diensten. Al in 2009 werd 20% van de elektriciteitsbehoefte door eigen PV-zonnecellen opgewekt.

Visie

Het bevorderen van duurzame ontwikkeling bij bedrijven, organisaties en particulieren vanuit de kennis van verbetering op alle aspecten van het milieu en energie.

Mat Schatorjé

Mag ik me even voorstellen: Ik ben Mat Schatorjé, adviseur op gebied van milieu en energie. Mijn passie is het verduurzamen van de wereld; Het verbeteren van het milieu en het besparen van energie. Samen met u een betere wereld bereiken en mooie projecten succesvol afronden, daar gaat het om. Om zover te komen heb ik de benodigde opleidingen gevolgd maar de werk- en praktijkervaringen zijn het meest waardevol.
Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met mij of bekijk mijn linkedin profiel.

linkedin

Gecertificeerd EPA-adviseur (utiliteitsbouw en woningen)

Opleidingsprogramma Energieadviseur RVO
Erkend MJA Energieadviseur, Energie en industrie 2005 – 2009
Diverse scans: Energiepotentieelscan, Energiemanagement, Innovatiescan, Duurzame energie scan

Energielabels, maatwerkadvies (continue leertraject vanaf 2010)

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Trainer/coach, training & coaching 2001 – 2003

Technische Universiteit Eindhoven
Ir chemische technologie, Chemical engineering 1978 – 1985

Lid landelijke FedEC, TVVL

We onderscheiden ons door

2

Milicon is competent en deskundig op de vakinhoudelijke gebieden: energie, water, afvalpreventie, energie- en milieuzorgsystemen en hergebruik

4

Milicon is competent in de proces- en projectmatige aanpak van implementatieprojecten

1

Milicon is een betrouwbare en onafhankelijke partner, zonder belangenverstrengeling met overheid of toeleveranciers

3

Milicon is op de hoogte van actueel overheidsbeleid en beschikbare subsidie- en belastingvoordelen

5

Milicon kan door intensieve samenwerking met deskundige partners integrale of grote, complexe milieuprojecten (milieuvergunningen, collectieve projecten op bedrijventerrein of branches) uitvoeren

Contact

Milicon | Milieu Consultancy
Postbus 330
5750 AH Deurne

Florijn 4
5751 PC Deurne

Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

T. 06 48468192
info@milicon.nl
Kvk nr. 17099511

2015 © Milicon. Developed by Spiegel crossmedia communicatie